Saturday, 13 April 2013

Segmen:1000 Followers !

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

P/S : Sebelum tu, saya hanya tukang sponsor n nak promotekan Segmen ni
P/S II : Saya copy semua ni daripada blog Adam Faiz.



Alhamdulillah,sign in je blog petang tadi,terkejut tengok followers blog dah mencapai angka 1000,sapa yang tak happy kan hihi.so,bertujuan dengan itu,aku nak hold satu kontest yang berbunyi"Segmen:1000 Followers" yang bertujuan untuk memberi penghargaan untuk semua followers blog aku hehe.so,jom usha syarat-syarat penyertaannya dulu:

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:
  1. Follow blog ni -akan dicheck
  2. Like fanpage kat sidebar -akan dicheck
  3. Buat entry yang bertajuk"Segmen:1000 Followers!"
  4. Follow,like sponsor -akan dicheck satu persatu
FOLLOW BLOG,TWITTER,ADD FB,KLIK IKLAN SPONSOR:

Add FB KLIK

LIKE PAGE SPONSOR:
HADIAH:

  1. 1X-TOPUP RM10 
  2. 2X-TOPUP RM10
  3. 2X-KERONGSANG
  4. 10X-HEADER BLOG
  5. 3X-VOUCHER 10% FELT CRAFT
  6. 2X-DOODLE
  7. 2X-TOPUP MAXIS RM5
  8. 3X-TOPUP RM5
  9. 2X-HEADER BLOG
  10. 1X-HEADER
  11. 2X-FRIDGE MAGNET
  12. 2X-TAPAK IKLAN
  
PESANAN:
  1. -Yang takde twitter pon boleh join jugak :)
  2. -Tarikh Tamat: 20 April 2013
  3. -35 Pemenang Dicari
  4. -1x TOP REFFERAL boleh pilih 2 hadiah
  5. -Selebihnya melalui RANDOM.ORG
  6. -Segmen terbatal jika peserta kurang daripada 35 orang,keep promote
  7. -Comment korang akan dipublish nanti

No comments: