Friday, 26 April 2013

Review Followers Yang Bertuah

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Assalamualaikum dan hello

Haa meh la jenguk sini. Kut-kut ada link blog korang ke . Bukan apa, daripada blog nie tidak berupdate selama saya hiatus nanti, boleh lah korang blogwalking blog semua ni ok? Semua ni dipilih daripada followers anis tau. 
  1. http://ceritaseoranggadis-shafiqah.blogspot.com/
Blog yang comel ini dimiliki oleh seorang kakak yang berumur 18 tahun. Blogskin , comel, ringan dan kemas ! Follower anis yg ke 1112 ^__^ Best best !

S..K..A
Pertama kali anis masuk blog ni dah terpapar trang tatang nama S.K.A. Macam SK pun ada juga kan. Seorang Blogger Terengganu, peminat Manchester United uolls. Blog best ! follower ke 1113

Blog Balqis
Blogger molek berumur 14 tahun. Ada menyediakan, tips, tutorials dan video video yang menarik ! Follower anis ke 1114 :)

Nak tulis apa ehh ?
Eh macam kenal je header biru ni? Hihi :D Seorang blogger Kedah yang baru menceburi dalam dunia blogging. Takpe kak, saya pun macam tu jugak bila baru lagi dalam blog ni. :)

::Kiss THe RaiN::
Blog yang banyak menceritakan tentang kesihatan seperti bagi tips tips yang berguna kepada semua golongan :) 

Tak dapat ambil header anis ambil banner je lah ye. Irdina pandai buat doodle comey comey tau. Jom pergi ke blog dia :)

##HAPPY BLOGWALKING
ada masa saya review lagi...


 

8 comments:

Nao Mei said...

Bila nak review cik akak pula dear..hahaha

S.K.A said...

erkkk...ha3..awk da sk,sy tmbah la hruf 'A' after 'K'..ada mksud dia tersndri 2..btw tQ2 promote blog sy kat cni..sy blogger biasa je..salam ukhuwah =)

anis Sk said...

@Nao Mei Haha boleh je kak. Tunggu ye :D

@S.K.A heheh .. salam ukhwah. saya pun blogger biase je :D

Nur Irdina said...

eh ? saye pon ade ke . hehe . terima kasih sangat-sangat sebab sudi review . tak sangkanya =D

Balqis Azzahra Shamsul Anuar said...

Macam mana blog saya ade kat sini? Hehehe..Terima kasih sudi review. :)

anis Sk said...

@Nur Irdina Hehe no hal dina :)

@Balqis Azzahra Shamsul Anuar sebab awak kan follower anis . Sama sama :)

Fatanah Khirizan said...

tahniah! best la kalau direview,hehe... semoga followers blog ni akan terus meningkat! :) :)

anis Sk said...

@Fatanah Khirizan InsyaAllah amiin :)