Friday, 4 January 2013

Aku Jarang Update



Memandangkan aku salah seorang calon PMR tahun 2013, so aku tak banyak sangat masa nak luangkan waktu dengan blog kesayangan ni. Jangan bosan yee asyik tengok entry aku sepesen jee. Mungkin aku akan jarang bukak, check cbox. Lepas exam aku dating je lah dengan blog puas-puas.

Aku akan pastikan azam aku yang biar cakap serupa bikin bakal terlaksana dengan jayanya. InsyaAllah!
"Ya Allah yang maha pemurah lagi maha penyayang, bantulah hambamu supaya dapat menjalankan tanggungjawabku sebagai seorang anak yang solehah dan seorang pelajar yang baik. Aku tidak berjaya membuat ibu bapaku menangis gembira ketika mengambil keputusan UPSR. Jadi aku ingin membuat ibubapaku bangga terhadap keputusan Penilaian Menengah Rendah aku kelak. Kurniakanlah pencapaian PMR Anis Farina bt. Mohamad Nor 8A"
Amin Ya Rabbal Alamin..
Terima kasih sudi singgah blog budak kecik.

4 comments:

Cinta hazanis said...

selamat menduduki PMR yer.:P

Ika Johan said...

Jemput join :-)

http://ikajohans.blogspot.com/2013/01/fivers-hijabis-giveaway-by-mv.html

♥ Anis said...

@Cinta hazanis thanks yer kak :)

♥ Anis said...

@Ika Johan InsyaAllah :)