Monday, 28 January 2013

Saya Dah Bertukar?

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Assalamualaikum dan hello  . Finally blog saya menjadi semakin buruk. Aaaaah ! Teruknya saya ni . Bagi saya, blog saya ni simple je. Eh bukan je, tapi simple sangat. Seriously. Saya tak pandai nak edit blog bagi kemas, cantik dan menarik kau memang deboom. Ni je lah yang saya pandai buat *lap air liur mata*

Bagi anda pulak macam mana? Ok tak? Ke saya kena ubah skin yang lama tu. Oklah, nak siapkan satu tutorial. Hanya post yang kemetot. Bye, salam sesama blogger.

6 comments:

Jesica정수연MeMiy said...

Tukar lagi haha nice,comel,simple

♥ Anis said...

@Jesica정수연MeMiy Yaa, bertuka-tukar :D haha thank you ^^

D i n said...

hehe bagi din ni dah ok dah :) sedap mate memandang

♥ Anis said...

@D i n ye ke ni. Hehe apapun terima kasih :)

Miss Lonely said...

COMEL, SIMPLE AWESOME DAN TERBAIK (Y)

♥ Anis said...

@Miss Lonely tertekan caps lock ke saje je. Hehe gurau. Terima kasih :D