Tuesday, 1 January 2013

Design Blog Berubah Sempena Tahun Baru


Assalamualaikum.
Selamat tahun baru aku ucapkan :) Malam tadi konon-konon nak update blog sempena tahun baru tapi ada problem sikit. HUHU. Balik tajuk, Alhamdulillah, baru bersemangat sikit aku nak berblogging. Blog sudah berubah menjadi warna warni! HIHI . Suka-suka..

Warna pink ada, warna kuning ada, warna biru ada, warna coklat ada..
Kira macam² ada . Haha kau hado? Cewah :P
Dulu kan, time aku first² berblogging, aku guna link hover berpelangi camnilah.
Tak sangka pisang berbuah dua kali =') HAHA

Semoga blog aku ni berubah menjadi warna soft² gitu,
tuan nya pun berubah menjadi soft² jugak. Eh eh ?
Anyway, aku nak ucapkan ribuan, jutaan terima kasih kat adik Faqihah kita ni.
Aku ikut tutorials dia pulak kali ni. Tenkiu tenkiu 

♥ U LAH FAQIHAH HUSNI ♥ HIHI

8 comments:

sHaRiNa eLyaNa said...

wah cute !! keep in blogging :) n hpy new year :)

♥ Anis said...

@sHaRiNa eLyaNa thank you :)

Amanina said...

comel lah. :)

selamat tahun baru :>

♥ Anis said...

@Amanina Terima kasih, mana de comel :)
Selamat tahun baru juga.

Ainin Suffiah said...

comel3. mcam tuan dia. haha. :D

♥ Anis said...

@Ainin Suffiah HAHA :D tuan die mane de comel ;p

wan namikaze said...

Comelnya blog!!! Dan selamat tahun baru!!!

♥ Anis said...

@wan namikaze terima kasih :D Blog dia pun comel lah..Selamat tahun baru!