Sunday, 6 January 2013

Blog Sudah Bertukar Kulit

Assalamualaikum and hello friends 
P/S : Sorry kalau kome(korang) susah nak baca sebab font kecik :P

Seperti biasa, aku ialah seorang hamba Allah yang kerap bosan dalam nak mendesign blog. Tak sampai dua hari blog hijau aku haritu dah berubah. I am such a stupid -.- Menurut orang, kalau siapa yang suka tukar-tukar design ni tak de pendirian yang tetap. Tapi bagi aku, aku suka tukar-tukar design sebab aku nak mencuba lah kan sesuatu yang baru. Aku kan rajin, ahaks, ahoks, ahuks!
Nampak blog aku ni ade tak ghupe(rupa) blogskin? ADA TAK? Dari haritu aku cakap, "aku nak haramkan aku guna blogskin dah". Adalah sebabnya, bukan bermakna aku benci pada blogskin. Tidak, tidak. Since aku terjumpa blog Kak Nazihah Anuar, hati aku terus jadi menggedik nak buat design baru T^T So, inspirasi aku kali ini was her. HUHU

Time aku tengah sidai baju tadi, hati kecil aku nilah tak habis-habis nak pot pet, pot pet 24 jam. Aku dah marah dah dia. Degil betul. Ok back to the sentence. Time aku tengah sidai baju tadi, aku bercadang untuk TAK NAK bukak blog bila tiba bulan dua. So from now, aku cuma ada 24 hari je nak bukak. Cukup ke? Entah, kalau boleh aku nak tukar design blog selama 24 hari tu. Biar 24 design blog aku buat. Muahahaha! *evil laugh
Poyo je muka-muka kat atas ni. Hahaha lol :P Cerita aku dah habis, aku nak buat doodle art trade. I have t go, bye for now. assalamualaikum *jawab lah salam cinta ni. Hehehe

10 comments:

NurainSuperr said...

simple blog tapi cantik :)

Farina Hunny said...

haha memang poyo pon yg last tuh :P

♥ Anis said...

@NurainSuperr Terima kasih :D

♥ Anis said...

@Farina Hunny haha kan? :)

aini shahroni said...

nak tahu tak siapa pemenang Segmen: Apa Kata Mereka?? jom baca disini Segmen:Apa Kata Mereka?-Dan Pemenangnya ialah!!! (bunyi dram)

Meera Ishak said...

cantik blog baru ni :D simple but nice :)

♥ Anis said...

@aini shahroni haha okay anis dah tau :D thanks!

♥ Anis said...

@Meera Ishak kembang pulak. Hehe terima kasih :)

ishy77 said...

mcm ni pun naise watt? :P

♥ Anis said...

@ishy77 ye ke? btw thanks ;p