Monday, 7 January 2013

Giveaway Mialiana.com

Assalamualaikum 
Sila klik banner untuk join :)

Nyatakan entri yang paling anda suka di mialiana.com dan kenapa? 

- Saya paling suka entri Kelebihan Blog Berwarna Putih di Mialiana.com kerana ianya dapat memberi informasi yang berguna kepada semua bloggers untuk menggayakan blog dengan lebih menarik dan kelihatan lebih kemas, ringan dan mudah untuk dibaca. Tengok-tengok, blog Anis jadi biru berbackground putih. Seumur anis berblogging tak pernah saya guna warna putih sebagai background . HIHI

Letak Mialiana.com mengikut kreativiti anda dan LINK KANke http://www.mialiana.com seperti contoh Mialiana.Com


Letak Smile... Smile... Smile... mengikut kreativiti anda dan LINK KANke http://www.mialiana.com seperti contoh Smile... Smile...Smile...
Senyum :) Tag Maisarah, Ira dan Yana.

6 comments:

EMMYMAZLI said...

Assalamualaikum & salam kenal...
Emmymazli datang singgah dari segmen yang sama…. Sudi-sudikanlah join segmen emmy pulak yer…
http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-awal-tahun-2013.html
Tq so much dear…. ^_^

♥ Anis said...

@EMMYMAZLI InsyaAllah anis join ye :)

Nor Salmi said...

Good luck!
Singgah dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html

♥ Anis said...

@Nor Salmi terima kasih :) Goodluck juga..hehe

Arol Mubin said...

Arol Mubin datang sini nak ucap, semoga berjaya! Arol pun join jugak. Peserta nombor 55. :)

Mia Liana said...

Terima kasih kerana sudi join dan meriahkan Giveaway ini.

Pemenang giveaway telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2013/01/pengumuman-pemenang-giveaway-mialianacom.html