Monday, 7 January 2013

Betul Ke ?

Assalamualaikum gaiss

Tak sangka! Akhirnya aku berjaya buat sesuatu perkara yang amat menakutkan. :P Waa tahniah Anis. Lepas ni just move on ke station yang lain pulak. Fighting, girl! *pom pom girl muncul*
Tadi aku baru diactivekan akaun facebook aku. Heish kau ni Anis, ni pun nak cerita -.- Please lah jadi matang, budak kecik.

#Ayatcakapdenganblog

Ni gambar gambar yang aku sempat snap ketika detik detik terindah aku. Hahaha :P
#Silakantengokpasswordsaya :P

Peace no war *aku sakit

2 comments:

Syafa Syafiqah said...

As'salam, kalau dah turn off fb tu nanti dah tak boleh bukak lagi eh??

COME VISIT MY BLOG!

♥ Anis said...

@Syafa Syafiqah boleh je, kecuali kalau dh delete ;)