Saturday, 5 January 2013

Doodle Couple? Macam lain je

Assalamualaikum gaiss 

mm, lain tak blog aku? Kenapa warna hijau cair pulak? Eyh ehy suka hati lah. Oop bukan itu yang aku nak ceritakan. Tengok gambar atas tu. Doodle couple ke tuh? Huh macam lain macam aje. Nak doodle tuh? Lu kasi wang, wa kasi doodle. Tabung wa kering, handset wa kontang.

Kemain lenguh tangan aku buat doodle tu tau. Melukis nya boleh lah, sekejap aje. Tapi bab mewarna siap kremm lagi tangan ni. Tapi berhasil jugak dengan penat lelah aku buat doodle bercouple tuu. HEHE. Tawulah tak cantik, aku bukan nya seorang blogger yang PRO dalam bab melukis ni. Bukan guna tablet yang mahal, cuma guna software Paint tool sai aje.

Wa bukan pro macam Nizam, Munirah, Munirah Rizal, Wan Hazel, Kak Una, Ain Zulaikha, Zakie, Wan dan ramailah lagi blogger blogger yang kira macam dah master lah dalam buat doodle ni. Doakan lah agar aku cepat cepat mahir dalam bidang ni. Cheh :P

kay lah, adik aku nak main Counter Strike -.- Salam.

12 comments:

sHaRiNa eLyaNa said...

ctk..pndai lukis hehe

wanaCHAN said...

comel lah :D

Meera Ishak said...

cantik doodle tu! :D sweet~

ammelia yusoff said...

usaha lebih mesti terer nanti :)

Amanina said...

comel doodle tu ^^ pandai anis lukis :D

♥ Anis said...

@sHaRiNa eLyaNa terima kasih :) tak de lah pandai mana. hehe ^^

♥ Anis said...

@wanaCHAN thanks, tak comel sgt lah :D

♥ Anis said...

@Meera Ishak whee terima kasih =D HEHE

♥ Anis said...

@ammelia yusoff hehe InsyaAllah :)

♥ Anis said...

@Amanina tak lah comel sangat :0 terima kasih kak ^^

aini shahroni said...

cantiklah cayang ku!
tpi jgn lupa for study leklok...
^___^

♥ Anis said...

@aini shahroni hehe terima kasih igtkan kak :) InsyaAllah ^^