Sunday, 11 March 2012

Change to Blogskin #Part 2

Helo..makan Milo..Asslalammualaikum..kumkum*takuut??
Mase tu kite buat tutorial Change to Blogskin kan
Now..kita nak sambung buat..:)

Oke..bagi yang baru tukar ke blogskin..
Mesti terlupa nak letak "blogID" korang kan..
Jangan3..korang kena letak blogID..kalau tak letak..macamane la bloggers lain nak follow..
Nanti kalau tekan button follow ja jadi macam nie
Komfom seratus persen *cintakkuu..hey3
Hehehe..
Sebelum tu kan..tau tak blogID tu ape??
Hehe..cer korang bukak "template" ke ape ke..
Tengok atas tu..ade tak die tulis camnie
Ade kan..haa..yang nombor2 tu laa blogID korang !
Paham ann.. 
---------------------------------
Dah tau blogID tu ape..korang pergi kat template korang,
Tekan f3 atau Ctrl+f
Carik kod nie
blogID
Jumpa tak>? jumpa kan..
Haaa..
Ade tak die tulis cam nie??
Yang "Your Blog ID" tu isi dengan blog ID korang !
Yee..
baru lah orang boleh follow ramai2!
K..nanti sambung part 3 punye..
Tata..




No comments: