Thursday, 15 March 2012

Cute Emoticons

Assalammualaikum,Haii..harini nak share sesuatu nie..mai la..
Nampak tak dekat Disclaimer kite tu ade nie
Chumell tak?hhee
Oke,kalau nak pergi >sini<

Die ade belambak..
Kalau nak emotican "Crazy Rabbit" macam nie..
Pergi kat >sini< pulakk..yang atas tu kucing..

Okey..kalau nak bentuk "kucing real" tak real laa sangat..
Macam nie..
Comel kan?hehe..
Pergi >sini< ye !

Ade lagi..yang nie ayam pulak..
oke die degil..tak reti nak duduk diam..
Sape nak jaga la die elok2..
Nanti lari susah..hehe
pergi >sini<

Yang bawah nie Mickey Mouse & Hello Kitty
Besar siked
Mickey Mouse>sini<
Hello Kitty>sini<
Sedihnye die..nak kawin pon sedih lagi..:'(

Sape suke monyet?
Haa..pergi >sini<
Berlambakk..
k baaii!
Korang boleh guna jugak benda tu kat cbox@shoutbox@fibox

5 comments:

Syafiqah said...

adik....
saya tak dapat but lhhh
\

♥Arin Anis said...

Copy la Image URL @ image Location..
Paste kt disclaimer ko..atau buat yg nie
tekan Ctrl+f @ f3,Carik bwh nie:
http://www.laymark.com/l/cz/cz04.gif
Kalau dah jumpa tukar yg tu ngn URL kartun ko..ye! :)

Syafiqah said...

tak boleh lah kak..........!!!!!!

hamzah ian said...

alololo.. nak wat gak gini.. hehehe

♥Arin Anis said...

Syafiqah..kite kn same skin,nape tak boleh pulak?-,-' :)

Hamzah ian:buat la..:)