Saturday, 3 March 2012

Miss Nadya : Bloglist Mac & April 2012

Halloo2..today Arin nak join Bloglist laa..^^

PENGENALAN DIRI

"Assalammualaikum wbt..first..nama Arin yang sebenar ialah Anis Farina
Boleh panggil Arin, "
"Budak gile2..hey awakk ! folllow la belog saya kalau suka !"
"Suka meraban dalam belog nie..sebab Arin sayannggg belog nie !"
"Budak yang suka perasan..& berangan ja lebihh.."
"Saya tak reti BERPESYENN !
Seyess..sebab Arin lah kakak..& tak de kakak..& ade abang & adik lelaki *takkan nak suruh dorang pulak --'
& Arin tak reti pakai selendang niee ! :(
Kesiannn.."
"Arin juga suka berfacebook & bertwitter di twitter..*yelaa takkan kat longkang pulakk?--'"
"K.follow lah Arin di >SINI< tuu twitter tu"
K ~tata~

7 comments:

Miss Nadya said...

owh arin anak perempuan sulung yer syg..:)

xpe..dh lama esok pandai r..kak nad pon cm tu jugak dulu sebab kak nad anak tunggal..:D

Terima kasih diucapkan kerana sudi join, Nad dah masuk dalam bloglist taw..:)

http://bloglistnadya.blogspot.com/

♥Arin Anis said...

thanks kak nad..hehe

muntotunggek said...

singgah && follow sini . from bloglist nadd . jomm singgah rumahh frhanaa :)

http://muntotunggek.blogspot.com

♥Arin Anis said...

oke muntotunggek.:)

Rafflesia™ said...

salam...
datang dari segmen yg same..-.- baru sempat bw..-.-

jom ke blog saya..-.-
http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html


syieda,

♥Arin Anis said...

done ! follow skali pon dah ! ;)

Nor Nadiah said...

Sedikit review dari Nad tentang semua yang join Miss Nadya : Bloglist Mac & April 2012 dan mohon maaf entry panjang kemain..:D

http://www.nornadiah.com/2012/04/tamat-review-miss-nadya-bloglist-mac.html