Sunday, 22 July 2012

Doodle Muslimah Warna Kuning

Err, perlu ke tajuk tu ada "warna kuning" ? Of course lah, kan rumah kuning dapat no.3 :p . Okey, petang tadi Anis belajar buat doodle muslimah guna Photoshop dari blog kak paani :) <-- Klik untuk belajar jugak !
Alhamdulillah, first time jadi sikit, then Anis padam sebab tak de motif 0,0 .. dan Anis buat lagi sekali, cam ni haa rupa doodle muslimah tu ..
Haa, hamek kau, besar aku letak :p .. Berminat ? Nak buat jugak ? Pergi ke >> sini ! Bai
# Owh, baru guwe ingat, aku padam sebab kepala die terbesar .. kalau korang tengok kentut berdarah korang xD !

No comments: