Thursday, 12 July 2012

Kawad PPIM

Assalammualaikum . Hai . # Cakap sorang sorang.
K fine, aku tau blog ni dah bosan, orang on dah tak sudi nak jenguk, dah nazak blog ni :'( ( lap air mata )
Hari Ahad ni Hari Kejohanan Olahraga kali ke tiga..and aku masuk kawad PPIM . Wuu ~ Tahun ni aku active pulak dengan puteri Islam ni .. kalau tak, kemain berjuta-juta alasan aku bagi tak mo masuk kawad .. huh !

Nak nengok aku pakai baju kawad ? Klik >> Sini .
Yahuu, esok pagi je ade raptai then petang aku tak pergi sekolah sbb kena pergi hospital .. T^T gerun sudah mari ....

Bideway, aku tahu aku pakai blogskin ni, susah korang nak itulah, nak inilah, apepun, klik Join This Site untuk follow kite eyh ? Hi hi hi ..

Okey, aku mintak izin dulu untuk pergi :) Assalammualaikum

No comments: