Monday, 23 July 2012

Giveaway : Saya Nak Kad Raya

Klik header Miss Z kalau nak join sekali :)
Anis ada siapkan tiga rangkap pantun ..

Miss Z dan Cik Purple nak bagi kad raya
Kepada semua pembaca blog mereka
Anis memohon maaf dipinta
Jika ada terkasar bahasa

Hari-hari makan Maggie
Makan Maggie perisa kari
Bila tiba Hari Raya nanti
Boleh tak nak mintak duit raya seguni ?

Sampai sini pantun daripada Anis
Harap lepas ni, muka korang jadi lebihh manis :)
Nak tanye, pantun ni best ke tragis ?
Kalau tragis jangan menangis :')

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak daripada Anis :)
Puasa tau .. hehe 

8 comments:

MISS Z BERCELOTEH said...

hamboiiii... duit raya seguni huhuhuh...

tenkiuuu sudi join :)

tungguuuuu siapakah 21 orang yang bertuah :)

♥ Anis said...

@MISS Z BERCELOTEH Huhu, boleh ke ? Haha, Okey :)

nadzirah sofia said...

pandai berpantun ! btw,gudluck ye :)

♥ Anis said...

@nadzirah sofia tenkiu :) Tak pandai sangat..hehe

Sue PeLik said...

dtg dr segmen yang sama
jenguk dan follow awk
jemput ke blog sy

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-kad-raya.html

amirul ilham said...

jom join contest ini
http://anakjati-kedah.blogspot.com/2012/07/contest-1st-timesaya-nak-kad-raya-dari.html

ayut said...

hahaha..rangkap yg last tu kelakar je :)
all the best! join segmen miss Z jgk!

http://ayut-akumanusiabiasa.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-kad-raya.html

MISS Z BERCELOTEH said...

cekidauuuttt siapa yang bertuah!!

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/peserta-bertuah-giveaway-saya-nak-kad.html