Thursday, 19 July 2012

SEGMEN BLOGLIST JULY-NOVEMBER by Enna_Maggi

Assalammualaikum :)
Waa..Enna dah buat segmen nampak...Anis cuma tolong promotekan dan jadi sponsor je.Okey, syarat dia simple dan senang .. sponsor pon 2 orang je pon.Jom lah join, (buat mata macam Yaya)

Syarat-syarat :-
  • Blogger Malaysia.
  • Beragama Islam (digalakkan.)
  • Buat entry pasal segmen ni , Tak perlu letak banner. Kalau korang tak rajin buat entry, just letak banner kelip-2 bawah nih dekat sidebar. And kalau malas jugak aku tak taw lah nak cakap.
  • Follow blog kite eah? kalau dah follow, tak perlu like fanpage.
  • Tekan like yee :)   kalau dah like, tak perlu follow :)
  • Like fbpage sponsor (1) dan follow.  and follow
  • Like fbpage sponsor (2) dan follow.  and follow
  • Dah siap jangan lupe paste link segment ni kat komen :)
simple-2 sudahh hukhuk :) banner untuk mereka yang tidak rajin buat entry.
ambil kod banner disini
HADIAH-2,,mungkin tak menarik tapi ini hanyalah untuk permulaan. Lagi pon aku tak cari sponsor lagi.Mungkin hadiah akan bertambah dari semasa ke semasa :)
  • FIRST= Kad raya + Bloglists + top up RM 10 (maxis dan celcom jeee)
  • SECOND= Kad raya + Bloslists + top up RM 5 (maxis dan celcom jeee)
  • THIRD= Edit full blog + Bloglists + top up RM 3 (maxis dan celcom jeee)
  • Peserta bertuah (2) akan mendapat Bloglists + Header.
  • yang lebih-2 tu hanya bloglists sampai bulan DECEMBER. (masa bloglists sama je dengan first,second and third)
I'm sorry, sponsor dah cukup :)
Kurang daripada 20 peserta secara automatik segmen ni terbatal..Jom join (buat mata merayu lagi)

    1 comment:

    Nurul fara said...

    join :)

    http://bloomingblossoms-fara.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-july-november-by.html