Monday, 16 July 2012

Mimpi Yang Indah

Assalammualaikum :)
Waah, tajuk mimpi yang indah .. yeah ! Memang indah ... pertama kali dalam sejarah Anis mimpikan Alyph Sleeq & Syarif Sleeq ... haha .. mimpi yang kelakar jugak . Jom dengar 

Petang semalam, hari Ahad, pukul 4:40 Anis tidur disebabkan keletihan kawad kaki ... pastu Anis mimpi, Alyph bukak Google tau, pastu, die terjumpa link blog Anis kat situ, pastu die bukak .. dan lepas tu die tengok blog Anis banyak gambar SleeQ .. Dot dot dot

Time Anis kat rumah, ada macam orang nak pindah ke ape ntah..pastu tetiba ada Alyph dgn Syarif kat kawasan rumah Anis tu .. # pindah situ . Pastu mak Anis nak pergi lah rumah diorang, Anis follow laa ape lagi . Ada mak & ayah Alyph .. Anis nampak Syarif bawak motor, Alyph bonceng kat belakang .. siap pakai spec hitam lagi .. haha .. Bila Anis masuk rumah Alyph tu kan, Anis cakap tau "Owh, macam ni rupanya rumah artis" .. Then, Anis cakap dalam hati "Hehee, nanti nak bagitau Syafiqah lah aku masuk rumah Alyph SleeQ".. -_- # saje nak buat die jeles sebab dia minat Syarif ..

Mimpi hanyalah mainan tidur, Anis ingatkan betul-betul, bangun je dari tidur gelak sorang-sorang, and rasa geram sebab tu mimpi jee :'( Huhu,  Siap nak bagitau kawan lagi Anis masuk rumah artis..soo sad . The End
Alyph SleeQ

6 comments:

enna zackni said...

haha bahaya ni...

♥ Anis said...

haha..sgt bahaya xD

Mumbling online............. said...

hahahahahahha siap nak bagi tahu aq ekh....????

♥ Anis said...

hihi .. ntah lah tetibe je dlm mimpi aq tu nak bgitau ko..:D

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-aina-mansur.html mari join sini dear..byk hadiah menarikk

♥ Anis said...

@cynta ieda Insyaallah :)