Saturday, 19 January 2013

Koleksi Doodle Student Kecik

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


     Assalamualaikum. Entry ni bukan niat menunjuk-nunjuk doodle yang telah saya buat. Tapi, saya nak letak dalam blog sebab dah banyak sangat doodle dalam file. So, saya letak sini supaya doodle semua tu tak hilang. Sekaligus, nak bagi korang freebies. Tapi saya tahu, tak da siapa yang suka. Huhu ;D Doodles saya tak comel. Seriously. Ouh, saya dah stroke kan line dan drop shadow kan doodle tu. (kecuali yg ada frame)



Salam.

35 comments:

NuRuL AtiQAh said...

Nicee:)

Jesica정수연MeMiy said...

semuenye comel

♥ Anis said...

@NuRuL AtiQAh terima kasih :)

@Jesica정수연MeMiy kamsahamnida ;)

\\ Tqah Jihah // said...

Cantekk :D

\\ Tqah Jihah // said...

Cantekk :D

NURUL ◕‿◕ said...

comel macam tuannya doodle ni..hee~nak ambik yang bertudung tu laa..hee~thanks! :D

NURUL ◕‿◕ said...

eh,lupa nak ambik yang couple tu satu jugak..hee~comel sangat!

♥ Anis said...

@\\ Tqah Jihah // mana ade cantik btw thanks :)

@NURUL ◕‿◕ Okay-okay amiklah Kak Nurul :)

Hunny Syarwani said...

comel, blh amik satu :)

♥ Anis said...

@Hunny Syarwani orait :)

Mumbling online............. said...

ANis...! mcm biase.. aq nak yg akhir tu.. hahaha xD

♥ Anis said...

@Mumbling online............. Haha amiklah ;D cewahh

farhan irfan said...

kak nk yg nih jugak :)

♥ Anis said...

@farhan irfan oo..okey-2 :)

AmalinaLee said...

I take one k :) Serius comel!

♥ Anis said...

@AmalinaLee ok . thank you :)

Che Siti Maryam said...

comel!!...ambil 1..:)

anis Sk said...

@Che Siti Maryam ambillah, thank you ^^

Intan Syazwani said...

comel sangat^^intan ambik tau ..thanks

anis Sk said...

ok silakan :)

Aimi Wardina ♥ said...

Comel lha, nak satu ! :D

anis Sk said...

thank you. amik lah :)

Nur Madihah said...

saya ambil satu ye..
terima kasih ^_^

anis Sk said...

@Nur Madihah okay,
sama sama =)

Rio Fernando said...

Amek 1 ye...

Rio Fernando said...
This comment has been removed by the author.
Rio Fernando said...
This comment has been removed by the author.
Rio Fernando said...

COmel sangat... Amek 1 lagi boleh?

kulaan banjar said...

mintak semua

siti athirah said...

they are so cute...can i pick one or two???thankz very much anis sk :)

anis Sk said...

@kulaan banjar oraitt ;)

anis Sk said...

@Rio Fernando hehe okay, sure ^^

anis Sk said...

@Rio Fernando amik amik ..

syafika ghazali said...

saya nak amik k...harap izinkan...;)

anis Sk said...

@syafika ghazali okay syg..=)