Friday, 15 March 2013

Alhamdulillah ..


بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم Assalamualaikum dan hello :)


Saya datang. Cuti sekolah yang panjang akan datang. Yahooo ! (terlupa pulak fasal PMR yang akan datang) Okay, saya ingat, saya ingat -.- 

ALHAMDULILLAH
Alhamdulillah .. akhirnya mouse saya jumpa jugak. Kan dah agak mouse 'kesayanganku' telah disorok oleh parents saya. Huhu setelah seminggu saya mencari tau :3

Alhamdulillah .. akhirnya Ujian Penilaian 1 dah selesai dijawab. Soalan agak senang. Tapi agak susah. Ok ayat tah hape-hape. Setakat ni .. fifty fifty laaa .

Alhamdulillah .. tadi dapat makan nasi goreng berlaukkan cendawan goreng dan sambal udang yang sungguuuuuhh enak. tolong jangan terliur :9 hehe

Alhamdulillah .. skil dalam mengedit blog masih ada saki-bakinya disebabkan seminggu saya tak design blog. Tsskkk tskk T_____T  dah berubah kan blog saya? (monolog kepada blog je ni)

Alhamdulillah .. 

Tau tak, kenapa saya asyik menaip perkataan Alhamdulillah ?
Kerana setiap manusia sering terlupa untuk bersyukur kepada ALLAH.

" Ada family dan kawan yang baik.
Dibangunkan selepas tidur lena .
Diberikan akal untuk berfikir.
Mampu tersenyum dan duduk di tempat tinggal selesa.

Semua tu, adalah satu nikmat daripada DIA.

Mari kita sebut 

ALHAMDULILLAH
InsyaALLah dikurniakan pahala yg memberatkan timbangan al-Mizan di padang Mahsyar

 

9 comments:

Nur hanim said...

alhamdulillah hanim dapat online hari ni sebab exam dah habis haha :D Blogwalking here babe! :D

Anis Zainudin said...

alhamdullilah :)
p/s : header baru eah dik?..comel nye ! :D

Sophia Hany said...

btl2..

http://secretlove99.blogspot.com/

♥ Anis said...

@Nur hanim haha wah habis exam jugak :D

♥ Anis said...

@Anis Zainudin a'ah kak. Ty :) Header akak pun cute maa

♥ Anis said...

@Sophia Hany kan kan :)

shuhaida saad said...

alhamdulillah.. dapat juga mouse yang dicari tu. :)

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

♥ Anis said...

@shuhaida saad hehe tu lah kak :)