Saturday, 16 March 2013

Segmen: Featured Me on Bubbly?


بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Assalamualaikum dan hello =D

Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better...

(klik banner yang sungguh cute and awesome atas sekali tu ya?)


 

36 comments:

Farah Waheda Wahid said...

thanks adik, sebab sudi join...nanti kakak update senarai peserta yer...

♥ Anis said...

@Farah Waheda Wahid welcome kak. Okey :)

Aliyaa said...

gud luck

Hasri Anis said...

saya datang ziarah dari segmen yg sama ^^

moga tuan punya blog dalam keadaan sihat hendaknya..

♥ Anis said...

@Aliyaa tq ^_^

♥ Anis said...

@Hasri Anis Aminn InsyaALlah .. :)

tq singgah ^^

Adilah Asari said...

good luck :)

anis Sk said...

@Adilah Asari tq :)

~Kak Nah Backyard (^_^)~ said...

Salam ziarah dari segmen yg sama ;)

Dieba Adieba said...

singgah dari singgah yang sama :) http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Khairil Mazri said...

singgah ke sini :)

http://www.khairilmazri.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Fareast Ibnu Din said...

Salam..
singgah dr segemen yg sama..
http://fareastfaiz.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Amin A. R said...

salam...saya datang menyinggah ke sini :)
http://inilaharamin.blogspot.com/2013/03/233-segmen-featured-me-on-bubbly.html

Mas Zull said...

assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

http://maszull.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Iema Gurlz said...

hye
dtg dr segmen yg same ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Diana Azis said...

Singgah dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Hanis Masturina said...

Assalamualaikum =D Dari segmen sama. done follow ! http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Anis Anisa said...

jenjalan dr segmen yg sama ;)

http://anisanisa33.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Miss Za said...

melantun dari segmen samma..
gud luck ye dik..
http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Adilah Asari said...

good luck http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

anis suryanie said...

http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

akak bw and follow kat sini :) salam kenal dear ^_^

p/s: comel header, i like.. PMR candidate :) gudluck!

Kisah Si Dairy said...

Salam
Singgah dari segmen yang sama..
Sudila jenguk sini ye
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Anonymous said...

Salam. Done follow u.

http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Mime MF said...

hi! dari segmen yg sama!! hee:D

Nory Zoulkefle said...

salam kenal...

dari segmen yg sama..

alang2 singgah sini, nory follow terus =)

http://noryzoulkefle.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

^^eKaTiKaH^^ said...

weeee, kite datang dari segmen yang sama. singgah blog kite pula ^_^

http://www.sweetsour93.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

ayut said...

salam kenal dan ziarah di sini...dr segmen sama jugak...jom singgah http://akuayut.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Elfirah LOng said...

Singgah sini Dah done follow and follow me yup...

http://impianzafirah.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

roslita thalib said...

hi dari segmen sama :)
http://karipapkensar.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Deqla Manjew said...

assalamualaikum.. singgah dari segmen yg sama... dah follow sini...jom follow balik.. ^_^

http://norumara.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly_6883.html

sha dhira said...

shad datang dari segmen sama,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

fatin amalina husna said...

salam ziarah..=)
husna dari segmen yg sama..
pemenang sudah di umum tp husna baru sempat nk terjah..huhu..
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Mimie Najib said...

assalamualaikum/salam sejahtera..
saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

follow ~ 1014

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dr segmen yg sama.. maaf ye lambat ayu blogwalking .. ada masa nanti singgah ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Mia Liana said...

salam.. mia singgah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html