Sunday, 31 March 2013

Novel Siti Rosmizah

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم Assalamualaikum dan hai.


Dua-dua best seller uolls .

anis memang kagum betul dengan hasil penulisan novelis yang famous ni. Mesti kenal, kan Siti Rosmizah ? Disebabkan saya kaki novel, ops silap. Hantu novel, saya pun bacalah dengan hati yang serba ingin tahu *ayat esei PMR* Salah satu sebab kenapa saya suka sangat dengan novel Siti Rosmizah ni, novel yang beliau karang memang dapat menyentuh hati kuuuuu. 5 harakat ku tu. 

Dua-dua buku yang saya baca tu sedih sedih sedih sedih. Tapi yang peliknya, buku Aindai Itu Takdirnya tu jalan ceritanya lagi sedih daripada novel Cinta Kau Dan Aku. Tapi time saya baca novel Cinta Kau dan Aku tu kite nangiss uols . Hiks malu pulak nak cerita. Iye, kita nangis. Meleleh-leleh air mata ni. Hingus tak henti-henti meleleh. Nasib baik semua orang dah tidur, hee .


Ini collection novel mak anis. Nak beli novel sendiri tunggu umur 18 . Sekarang ni tengah pokaii . Ok lah. Bye .

P/s : Novel 7 hari mencintaiku un best jugak tau
Credit : fakrulroslan.com
 

11 comments:

Farah Waheda Wahid said...

akak pun sama jugak...kalau baca novel tu cam masuk pulak ke dalam novel tu...tinggi betul imaginasi...siap gelak2 sendiri part kelakar, siap senyum part yang sweet dan siap nangis part yang sedih... hu hu hu...

Farah Waheda Wahid said...

akak pun sama jugak...kalau baca novel tu cam masuk pulak ke dalam novel tu...tinggi betul imaginasi...siap gelak2 sendiri part kelakar, siap senyum part yang sweet dan siap nangis part yang sedih... hu hu hu...

anis Sk said...

@Farah Waheda Wahid Kan ? Kalau saya siap berangan jadi heroin cerita tu. Huhu T_____T

MiKi MoUsE said...

andai itu takdirnya serius best,suami dia gila kejam......tpi awk jgnlah malu,saya nangis lagi teruk,huhu

anis Sk said...

@MiKi MoUsE tulah, kesian Aleya :'/ Hikss ramai yg nangis .. :D

sha dhira said...

novel SR memang semuanya best.. keempat2 best. hehe, paling suka, andai itu takdirnya..

anis Sk said...

@sha dhira hehe samelah kite :D

Iehah Farihah said...

yap betul tu..saya pun minat gila ngan novel penulis ni..skrg kuar ngan novel terbaru "TAKDIR itu milik aku"...memang sedih giler babe..

anis Sk said...

@Iehah Farihah wow! Macam nak beli . Sedih kan novel beliau ? :'/

EIQA said...

SR punyer cerita memang sedih,,hehehe,,akak ada semua novel tu,,huhuhu,, lafazkan kalimah cintamu pun best jugak tau..

anis Sk said...

Heheh nnti nak suruh mak anis belikan lah. Ceceeceh /lupa PMR pulak\