Saturday, 16 March 2013

Kelakar Tu Memang Lah .. Tapi


بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Assalamualaikum dan hai !

AMARAN : Entry ini tiada hubungan kait dgn sesiapa nye pun .

Emosi ketika sedang happy/gelak sakan.

MANUSIA
HAIWAN
MAHUPUN MR.BEAN
zZZ.. bunyi CD rosak (Mr.Bean tu bukan manusia ke?)

Objektif post malam nie bukanlah untuk menunjukkan wajah-2 yang sedang beriang ria. Tapi saya nak cerita sikit pasal program TV Just for laugh gags , Just Kidding dan sewaktu dengannyalah.

Pernah tengok tak? I think 89% mesti pernah tengok, kan?

Apelagi kalau cerita nak mengenakan orang. Kalau tengah tension, citer ni lah yang saya syorkan pada anda. Hemm..betul tu tak tipu.  Memang dapat happykan mood kita.

TAPI ... ada satu yang anis asyik asyik bimbangkan

Diorang kan nak mengenakan orang, macam mana kalau diorang kenakan tu ada penyakit jantung ?? Wuuu sangat menakutkan untuk menjadi salah seorang krew dalam citer tu. haha . komfem tutup kedai terus anis rasa.

Act, itu aje yang anis nak bagitahu. Just For Kidding je lah. I tengah practise nak masuk Raja Lawak 6. Jangan lupa undi I nanti yea ! ?? HAHA 
 

6 comments:

Anis Zainudin said...

okay2..jgn risau..nanti akak undi anis eah..haha :D

♥ Anis said...

@Anis Zainudin haha waah dah dapat peminat yg pertama ! :D lajunyee

Sophia Hany said...

haha..

http://secretlove99.blogspot.com/2013/03/hii-dont-want.html

Farah Waheda Wahid said...

anis ni kelakar ek? betul nak masuk raja lawak? occay...nanti bagi tau kakak...kakak undi anis nanti...

anis Sk said...

@Sophia Hany hihi ..

anis Sk said...

@Farah Waheda Wahid haha tak delah. Just for kidding saja lah :D