Friday, 29 March 2013

Dunia Lain Facebook

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم Assalamualaikum dan hello

Ok dalam entri ni saya gelarkan diri saya nie aku .


Aku tak tau lah ape nama benda alah ni. Tapi yang aku tau, aku baru je jumpa web yang macam facebook tapi style galaxy tab. Siapa pengguna samsung galaxy or wtv tau lah. Noww, semua orang boleh rasa facebook tapi bertemakan ala-ala galaxy . Hemm, aku tak tau lah bende nie nak hack fb ke ape. Hehe jangan tersentap ok. >//<

Pergi ke link nie : http://m.facebook.com
Enjoy yourslef there ~. Wooww, moden-moden gitu . Hikkks :3
 

10 comments:

Farah Arina said...

Kenapa tak boleh jadi eh?

anis Sk said...

@Farah Arina ehhh , tak jadi ? Aiyoo saya pun tk tau lah :)

NARBANA said...

ohh!! really? modern style..hihi

Aan Shared said...

mantapp lah!

Farah Waheda Wahid said...

rasanya semua di-standardisekan sekarang... mereka ubah corak timeline...

Sophia Hany said...

ohhh itu dh lma dh...Klau guna itu blehlh chat..

anis Sk said...

@NARBANA a'ah modern2 gituw..hihi

anis Sk said...

@Aan Shared haha :D

anis Sk said...

@Farah Waheda Wahid a'ah betul betul ..

anis Sk said...

@Sophia Hany sy pun rasa dah lama .. tp disebabkan baru jumpa, jakun sikit. hiks :3