Friday, 1 March 2013

Yuhuu !

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Assalamualaikum, Sawa di kap, Hello lo lo la *dengung pecah*

Sekian lama tidak bersua kaca komputer, aku kembali mengupdate blog yang diterangi dengan lampu ala-ala pelita. Dengan bertajukkan "Yuhuu !" yang sungguh tah hape-hape.

Haa, nampak tak aku berpantun ? Boleh jadik kawan Jarjit kan? 

Rindunya aku nak edit blog. Tapi apakan daya, komputer ku telah disabotaj oleh family tercinta. Why mama? Why papa? Whyyyy !!!! hee comel kan aku buat tanda seru? 

Aku bukak blog ni pun sebab guna laptop along. Hampeh aku main redah jer walaupun ditegah. Sifat kekerasan kepala seperti buah kelapa pandan dah menjadi satu tabiat dan basic characterisitic aku. Ayat aku malam ni lain macam pulak. Tangan dan kepala otak dah tak tahu nak taip apa. Kejung, kaku, blurr semestinya T______T apa dah jadi ?

Esok aku ada Seminar kat Cheras . Doakan aku selamat sampai dan balik yer .. Bye

Alahaii, ringkas nya entry aku malam ni. Rasa tak puas lah pulak :(