Tuesday, 19 March 2013

Review Follower Ke 999

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

ALHAMDULILLAH

*Sebelum tu, maaf kalau saya ada terover ketika menulis.

Blog Student Kecik akhirnya menghampiri ke 1000 orang followers ! Jadi hari ni saya nak review follower bertuah iaitu follower ke 999. Mari lihat siapa yang betuah tu. hehe


*klik untuk tumbesaran selepas makan calcium*

http://simplesyara.blogspot.com/

Oh yess. Dia lah followers student kecik yang ke 999. Sebenarnya saya nak letak header, tapi blog Syara tiada header. Apapun, blog dia kemas, simple dan cantik tau. Tak percaya ? Jom KLIK LINK NI dan apa salahnya, kita follow sekali, kan? Boleh up kawan :)

Pada pendapat anis, Syara kena lah tambah kan header supaya blog nampak lebih perfect dan berseri gitu. Saya rasa mesti tak sempat nak tambah header, ye? Hehe. Tapi .. anis suka lah warna tema Syara. Purple yang soft dan tidak serabut. 

Btw, Syara dan partner Experience Giveaway nya iaitu Miya ada buat Giveaway tau. Anda bosan ? Jom lah ikut serta dalam GA ni. Hadiah mahal woo :D Klik banner bawah ni ye.

P/S : Maaf kalau ada terkasar bahasa atau tersilap kata . Happy blogging !

10 comments:

Anis Zainudin said...

wah..tahniah dik..rmainye followers dye..bg akak skit boleh?..hehe..akak grau je.. :D

p/s : wah.header baru lagi..comelnye ! :D

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Wah tahniah ! Follower dh nak 4 angka tu ;)

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Simple Syara said...

Thanks review. semalam tgh edit sebab tu buang dulu header. tapi skrang dah ada :D melawatlah ye :)

http://simplesyara.blogspot.com

anis Sk said...

@Anis Zainudin hihi alhamdulillah :) Ha'ah header baru kak. Thanks :D

anis Sk said...

@Ƞurul Ƨyafiqah Hehe thanks ye :) Allhamdulillah

anis Sk said...

@Simple Syara okey, saya dah agak dah ^^ hehe .. welcome

Anis Farhana said...

Tahniah. banyak tuuu :D

Anis Farhana said...

Tahniah. banyak tuuu :D

anis Sk said...

@Anis Farhana terima kasih :) alhamdulillah