Thursday, 28 March 2013

Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  
Assalamualaikum


Kenapa nak masuk dalam bloglist fizgraphic ?

 Sebab? Siapa yang tak nak masuk dalam blogslist blogger retis kan? Pageviews blogger retis mestilah tinggi setiap hari. Blog ceq pun sikit ja pageviews , so dengan masuknya blog ceq dalam bloglist www.fizgraphic.com InsyaAllah .. ramai visitor masuk blog ceq =)

 Apa kekuatan blog nie? Blog saya ada sediakan list tutorial blog dan freebies yang mungkin berguna kepada blogger lain. Lagi, saya ada sediakan sipnosis untuk drama yang baru ja keluar panggung. Cerita yang masih hot gituu .. Contoh macam Kerat 14, Juvana dan sbgainye.

 Berapa kali update blog dalam sehari? Yang bab nie saya tak pasti lah berapa kali. Kalau masa sekolah, tak lebih dari 2 entry. Kadang-kadang, tak sempat nak update apa apa pun. Tapi kalau cuti sekolah cam skarang nie, maybe kurang daripada 5 entry. Hoho. Tapi kebanyakan post pasai GA/Contest ja laa

Ok anis join. Nak join sila klik banner yang oohsem tu okey? 

Boleh tolong anis like header ni ? Klik !
 

4 comments:

shida said...

Salam kenal dr segmen yang same.~~

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/pencarian-bloglist-fizgraphic-bulan.html

anis Sk said...

@shida salam kenal kak shida

anis Sk said...

@Cik Fie terima kasih singgah cik fie