Saturday, 30 March 2013

Tips Kecantikan (Asas)

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم Assalamualaikum dan hello .

Untuk tips nie, saya sarankan awak2 semua pergi beli barang2 yang bergerak bawah ni kat kedai runcit berdekatan rumah anda. Lebih murah harganya berbanding telur 10 biji.

Mana barangnye ?

Takde lah . Saya malas nak letak . *sengih*

*krik krik krik*

Eyeshadow Membuatkan Mata Menawan
Okey, ni kalau korang tak de *macam saya* korang tak payah nak beli dah .. baik simpan duit nak kawin nanti ke, buat masuk U ke, lagi berfaedah. Tapi yang ni untuk eyeshadow warna biru je lah. Caranya, pergi kedai, ambik barang banyak-banyak, pergi kaunter bayaran, senyum kambing mintak tak payah bayar, . 

Jadi, tak ?

Tak faham ? Alooo, meh saya terangkan .

Korang kena tumbuklah sebab minta barang free, dan lagi satu buat muka mintak penumbuk. Ok faham?

Bibir yang seksi seperti Angelina Jolie
seksi bukan? 
Caranya, sangat mudah. Pergi ke zoo, pergi kat bahagian kawasan reptilia, Kawasan yang banyak ular, pergi masukkan muncung korang dekat dalam sangkar ular tu. Then ........ 

Awak faham, kan? Hasilnya 2 dalam 1 ! Tebal dan merah seperti saga ! Tepuk tangan sikit.

Bulu Mata Yang Teramatlah Lentik 
Ramai yang termimpi-mimpi kan bulu mata yang lentik seperti di atas. Huh, kalau buat cara saya lagi lentikk tau .
Adakah anda semua pakai maskara atau yg berdekatan dengannya tu ?

Kini dengan cara saya, tidak perlu susah susah start engine kereta nak pergi kedai basikal beli maskara lagi.

Caranya, pergi ke negara Arab , di tempat gurun pasir atau lebih tepat lagi terdapatnya unta di situ. Pergi kat unta tu dekat-dekat, tarik bulu mata untua tu sikit-skit dan gantikan bulu mata die ngan bulu mata anda.
Tantarannnn !

Berani ? cubalah !
credit: google images
 

8 comments:

Yumida Huda said...

mak aiii pic last tu..hoho
betul tu...tips asas nk cantik kene beratkan bhgn mata..
cantik bibir angelina tu...tp sure lipstik cepat habis..hohoho

Yaya Hatsumi said...

Haha sangat berguna. Kena cuba lepas ni xD

Anis Farhana said...

Tak cantik pun takpe lah kalau cara cenggini. hahaha. yang bibir seksi tu paling &!@#$)%^#. hahaha >.<

anis Sk said...

@Yumida Huda haha baik kena patuk ngan ular je kak >//<

anis Sk said...

@Yaya Hatsumi Eh mestilah ! Hihihi xD

anis Sk said...

@Anis Farhana haha berguna ape cara tu. Hohoho =3

Farah Waheda Wahid said...

rather not try it...hu hu hu...gambar yang last sekali tu sangat scary...

anis Sk said...

@Farah Waheda Wahid he he macm kuntilanak pulak ..