Tuesday, 12 March 2013

Benci Benci Benci !

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Assalamualaikum 0 silent readers. Zzzz T_____________T

Since dah lama aku tak edit blog dan luangkan masa kat blogcabuk nie. Sebab .. mouse aku ke mana ntah. Aku rasa disorok oleh family. Means, ayah atau mak aku. Skang nie pun aku pakai keyboard nak pergi ke mana-mana. Ok barulah aku faham betapa pentingnya mouse kepada aku. Huhuhuhuhu

So yeah. Skang nipun aku sedang exam. Tadi exam BM, BI dan Mathematics. Esok Sejarah dan Geografi. Kmk budak sekolah :P

Tolong ... jangan masuk blog nie sampai lah aku habis exam. Haha. Bukannye apa, aku malu nak tunjuk blog aku nie tau.. Nak privatekan .. susah nanti. Ok lah. Bai !

 

4 comments:

Izzat Eshak said...

selamat exam
salam perkenalan =)

♥ Anis said...

@Izzat Eshak salam perkenalan :)

yana_adioz said...

kenapa tajuk atas tu x jadi walaupun dah tukaq title?huhu

anis Sk said...

@yana x jadi ? maaf saya pun tak tahu :/ huhu