Sunday, 23 September 2012

Benda Yang Membuatkan Hilang Rasa Pedas

Tadi aku sarapan nasi goreng. Hmm, sedapnya bau ! Kecur liur aku makk
Lepas tu aku isi lah dalam pinggan sebanyak yang mungkin. Eksyen!
Tuang pulak air teh tarik panas dalam mug. Dan sarapanlah aku sorang-sorang. T^T

Satu suap, tak de lah pedas sangat. Suapan yang kedua, terasa pedas sikit je dan lain macam

Ketiga, keempat, argh!, awat nasi goreng ni pedas sangat!? T-T
Terus cepat-cepat minum air teh tu. Makin bertambah lah kepedasan di lidah.
TIBA-TIBA !
"Ada sesuatu, yang kau perlu tahu ...." 

Eh lagu untuk dia, lah! AAAAAAAAHH *menjerit
Rupanya, mak tertukar channel Warna. Time tu lagu Untuk Dia dimainkan
aku pulak terus berdiri menghadap TV. Dok ushar alyph tu. Hahaha!
Dengan secara tiba-tiba, kepedasan yang aku rasa tadi hilang entah ke mana. Weee! terima kasih Untuk Dia.
Lagu yang aku paling cinta, suka seluruh jiwa dan raga dalam semua lagu. eh..? terlebih pula
sekian, bye. Sory lah gambar tu buruk. Edit kat paint je xP
Anis sign

2 comments:

Mumbling online............. said...

hahahaha tadi pon bukak astro warna terus ade lagu tuh..~ hahahahahaha mak aq pon dah terikut..~ hahahahahaha..~

♥ Anis said...

weh same la! Mak aku pon terus nyanyi lagu tuh..heheheh