Saturday, 29 September 2012

Koir ♥2012♥

P/S Entry bergambar. Maybe loading lama sikit
Assalamualaikum, hi. Pagi tadi saya ada koir sempena konvokesyen form 5 dekat sekolah. Alhamdulillah, selamat dah melalak depan pakcik makcik dan pelajar pelajar form 5. Lepas habis majlis tu, siapa yang tak balik lagi tolong cikgu kemas dewan. Pergh! Letih habis. Yang saya geram nya, why kitorang yang koir je kena angkat kerusi, kutip sampah, angkat meja, bunga and what so ever? Yang "abang abang hensem" form 5 tu apesal tak tolong? Ade lah jugak 2,3 orang yang tolong kitorang angkat kerusi tapi yang lain, tangkap tangkap gambar pulak. Naik semak mata tengok diorang. Sabar jelah, yg penting ikhlas, eh?

So, here our photos. Alia upload tadi. Terima kasih lah kepada saya kerana memaksa dia mengupload cepat cepat..eh? Haha. Kitorang tangkap gambar belakang dewan. Biasalah, dah habis menyanyi. Biar gambar yang menceritakan betapa cute dan happy nya kumpulan koir sekolah!
Itulah ustaz Sufian. Guru koir

2 comments:

Cikgu Ma said...

aik..tuan blog kicik lagi ke?

akak follow...

dari segmen nabila medan =)

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

♥ Anis said...

Hikhik, kecil2 cili padi

sy follow akak balik :D