Saturday, 15 September 2012

Macam-macam dah jadi kat blog ni

Assalamualaikum guys! Bulan depan dah final exam so jarang-jarang dah I nak jenguk/edit/update dekat blog ni. Huh, macam-macam dah jadi kat sini. Nak tau ape benda nya? Firstly, lagu! Mana butang pause lagu kat blog I? Haritu ada warna pink. Haa, siapa yang dah banyak kali stalk sini (perasan) tu mesti tau dimanakah terletaknya lagu di blog I duduk. So siapa yang tak tau, meh I bagitau meh. Dekat sidebar I yang atas sekali tu, bawah gambar Alyph, bawah pengenalan dan bawah NAVIGATIONS. Dan bagi memudahkan korang, bawah NAVIGATIONS jer :P Ngeh ngeh ngeh. Korang halakan je cursor dekat situ. Tak jumpa jugak dah tak lama lah tu.

Next, blog ni warna HITAM lagi ke? Tak kan? Warna kelabu, kan? Mungkin I dah simbah warna putih dekat blog ni kot sebab tak bayar hutang. Hihih. Mana ada lah :P Saje je tukar-tukar. Kesian Edit HTML I tuh ditinggalkan kesepian. Huhuhu ):

Lagi? Lagi? U all cari lah sendiri. Hikhik. Bye bye! #tengok gambar bawah ni. Letak tp takde motif --'

No comments: