Wednesday, 12 September 2012

Yeah! Saya datang!

P/S : Dia tengok saya tuh :D
Assalamualaikum abang2 dan kakak2 yang hensem/cun sekalian
Hah kembang lah tu. Waa, lama rasanya aku tak update post2 yang mengarut kat sini. Hari-hari gua kena datang pagi disebabkan ada latihan koir woo T^T. Nyanyi lagu You Raise Me Up dan Gemuruh Suara *yekut. Huhuh. Tu laa tak sempat aku nak update post tu --'

Semalam sakit tekak mengganggu konsentrasi saya. Hari ni, selsema dan batuk pula. Saya perlukan pelega yang pantas. Ya! Panadol aktifast. Huahua, ada bakat jadi cover iklan tu :P Hoho. Esok aku demam. Bhahaaha, mana ada lah. Saja je, aku mana tau bila masa aku demam. 

Lagi satu, aku pelik kenapa kat sekolah selera makan aku down! Dekat rumah, huh melantak je kerja :P Mana ada selalu. K lah. Sekarang aku nak makan. Bye2

5 comments:

Sue PeLik said...

saya datanggg jugakkk neh!!!

♥ Anis said...

@Sue PeLik Hehehe, hye !!!

♥ Anis said...
This comment has been removed by the author.
♥ Anis said...
This comment has been removed by the author.
OnE_nIeZuKa said...

mari la join giveaway saya
http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-mau-novel-dari-onenie.html