Monday, 24 September 2012

Ini blogskin ke empat Sayaaa

Assalamualaikum, hi apa khabar? Sihat tak? Dah dinner belum? Hihihi. Waah, dengan sukacitanya (ceh) Perasan tak blog aku dah jadi blogskin? HAHA! Yang aku bangga sangat, blogskin ni aku edit sendiri atas bantuan blogskin ainabillah shafie yang (I am Cool Man) tu. Tapi tema kali ni aku amik daripada lagu This Is Me, Demi Lovato. LOL :P Aku koir lagu ni terus berkenan dan aku buatkan jadi tema. Hehehe, memang tak de idea sangat nak bagi tajuk apa.

So, bangga-bangga pon exam makin lama makin dekat. Jadual aku nanti padat dengan TUITION! Huuuu, takut deh nak final exam. PMR nanti aku cuti seminggu dan time tu lah aku pergi tuition. Sentap aku dengan final exam T^T. Dah lah soalan PPD, tajuk form 1 sekali masuk. Huh, lagi-lagi kalau PMR. Kecut perut aku dengar diorang kata PMR susah. 

Ahh, dah lah tahun depan aku mangsa PMR yang terakhir. Sekarang ni form 1 ujian PBS je. Tak ade lagi penilaian menengah rendah. Tapi kan, aku dengar cerita, PBS ni lagi susah woo. Hem, entah lah, tak tahu aku mana satu lagi OK. Dan mana satu lagi KO. Yang aku tau aku nak dekat final exam. K bye
Anis sign

2 comments: