Sunday, 26 May 2013

1, 2, 3 I Miss U

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Assalamualaikum w.b.t dan hello !
Large

Yaw ! 1 2 3 Anis Miss U. Anis rindu siapa? rindu kawan lah. Even baru hari Ahad dan baru 3 hari tak jumpa diorang semua. Tapi hari rasa kosong tak borak dengan diorang. Ketawa bersama, menangis bersama, mengekek bersama, bergossip bersama. Rindu tahap 20km/j okay. haha :P

Emm, anis dah fikir serentung-rentunganya yang lepas bukak sekolah nanti anis tak bukak, update blog dah. Okey, ini CABARAN tau ! Cabaran yang paling extreme bagi anis. Cabaran ! Boleh ke aku sahut cabaran ni? Apesal tara boleh pula, macha? haha.

Alang alang anis cakap fasal kawan nie, nak cerita lah masa Hari Guru haritu. Luckily, 16 Mei tu hari jadi guru kelas anis sekali tau. So, kami decide nak buat surprise untuk cikgu. Anis bagi bunga dalam tu ada teddy bear comel.

And .. let me introduce my Geografi and lovely teacher ! Pn Rosnah
okey itu aina. yang kena suap tu lah. yang belakang kiri tu danial. haha xD
ni pulak saniah aina. bendahari kelas yang garang rawrr. belakang tersengih tu khadijah. pelakon x-tra
budak lelaki kelas 3 amanah
smurfss 
budak perempuan 3 amanah.

saya mana? saya di sini .
babai
 

7 comments:

S.K.A said...

he3..shut la cbaran 2 :) thun ni pmr kn..bt yg terbaek..

Hanya Seorang Gadis Biasa. said...

tulisan spe tu dkt kertas itam cntek laaa..

Cik Puan Fadli said...

lahaiii..cute nyeeee student form 3, kan...tetiba terhengat zaman sekolah dolu...

anis Sk said...

@S.K.A InsyaAllah :D

@Hanya Seorang Gadis Biasa tulisan satu kelas, hihi

@Cik Puan Fadli hehhe nanti dh besar tak cute dah ..

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

S.K.A said...

mn 1 sk dlam gmbar bawah 2???

anis Sk said...

carik la sendiri. hi2