Friday, 31 May 2013

Samsung Digital Camera Giveaway By Nabeel Fikree

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Assalamualaikum, hi :)



Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.


Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

  1. Follow blog NabeelStories.com
  2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..


TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013



dalam beratus ratus orang, hanya seorang beb!  fuhhh 'kow' penangannya !
klik banner atau link utk join :)

4 comments:

Nana Liena said...

singgah dari segmen sama juga yea..

goodluck..hehe

http://nanaownlife.blogspot.com/2013/06/samsung-digital-camera-giveaway-by.html

anis Sk said...

@Nana Liena hehe terima kasih kak . singgah sana ^_____^

Fyza Laa said...

Assalamualaikum , Hi ! Fyza datang BW kat sini :)
Dari segmen yang sama ^^ Good luck !
SINI SINI !

anis Sk said...

@Fyza Laa Waalaikumsalam ! TQ singgah . singgah sana juga !