Monday, 6 May 2013

Hiatus Kembali

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Large

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Formal betul intro SK selama ni, kan? Ok straight to our topic. Sebenarnya anis tak ada idea nak update apa. Sedih betul. Entah kenapa otak rasa tepu sangat. Sebab 3 hari tak sekolah kut. 

Dari Selasa sampai Jumaat anis tak online. Waktu cuti je lah masa yang ada. anis cuma nak bagitahu yang anis tak update nanti. lama >//<

Design blog dah berubah macam blogskin. Tak siap lagi sepenuhnya. Susah betul nak main codes. part Blockquote anis tak buat pun. Entahlah bila nak siap :P Tapi saya pakai template designer ye . 

*ok entry takat nie bye

9 comments:

EIQA said...

slow2 sudah,,hehehe..

anis Sk said...

heheh orait kak :)

Nurfaezah Abdullah said...

slow2 update blog hehe

Hatimi Tahirruddin said...

selamat berehat anis....semoga cepat boleh update entri2 yg baru lepas ni... :)

Aida Ismail said...

Comel design baru blog ^^

Wak Gelas™ said...

Salam dan tahniah krn menangi hadiah saguhati GA wak yee.. sila bg nama dan alamat penghantaran hadiah pd emel: wakgelas@yahoo.com

Terimakasih sekali lagi kerana join GA wak tuu..,

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

myraVea said...

Salam.

Myra singgah blog ni sambil jemput join bloglist saya. *wink

Tq. :)

anis Sk said...

@Nurfaezah Abdullah hehe insyaAllah :)

@Hatimi Tahirruddin okey terima kasih :)

@Aida Ismail terima kasih kak aida ^^

@Wak Gelas™ dah hantar detail. alhamdulillah terima kasih ye wak gelas ^^

@myraVea InsyaAllah saya join :) TQ invite ~