Sunday, 12 May 2013

BabySitter Tak Bergaji

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

** comel diorang ni tahap 590 kilowatt

//Assalamualaikum dan hai ! Hari Ahad petang baru anis tergedik gedik nak update entry. Blog nie dah siap diedit tapi belum sepenuhnya. Penatlah kerah otak yang esok nak digunakan untuk paper Math. woo math . Anis harap sangat math lulus dengan cemerlang lagi gemilang juga terbilang. Lepas frust dengan beberapa paper lepas.

Adakah kau orang semua ingat anis jadi babysitter macam gambar atas tu ? Jaga baby. mandikan, basuh berak, pakai pampers, bubuh minyak yuyu yuyi, sapu bedak, pakai baju comel, make up, pakai blusher, lipstick dan segala bagai tu? Oops silap ! muka ni nak jadi babysitter ? alamatnya masuk dalam cctv terlampau over make up budak sampai masuk kes dera. monolog : tapi, fofular gak kan nanti?muehehe


Anis harap gambar kucing kucing atas ni dapat selesaikan teka teki tadi. Malas den nak taip lagi . lepas ni nak mandi, badan dah bau haprak sebab travel sana sini pergi kenduri kawen orang. Jeles tawu tengok pengantin duduk atas pelamin pastu orang kipas kipas kan. Rasa nak menyepit celah celah tu skali. Hehe .

Ohh baby yang tengah hicap cucu tu adik Gemok tau. Gemok pun semakin pandai jaga adik dia ! nasib baik dia tak gaduh.

# ** Selamat Hari Ibu ! anis ada buat kad. tapi malas nak upeload sebab tak cantik. Bye
 

6 comments:

S.K.A said...

owhhh jga ank sape?? bguslah, rajin..exem eh skrg ni?? hu3 gudluck sk..smoga dipermudahkanNYA

anis Sk said...

@S.K.A Aamiin moga dipermudahkan dan berakhir dengan kebaikan dn kejayaan :) hehe anak kucing lah baby tu ^^

S.K.A said...

amin =) ha3 ank kucing rupanya..adohai, igtkn ank sdare @ jiran..xpelah..ank jugak =)

anis Sk said...

haha anak jugak kan =D

Yasmin Aris said...

lahaiii omeyynyeee baby kucin! hihi

anis Sk said...

@Yasmin Aris tengok la tuan dia cam mana kak yasmin. ehh? :D