Friday, 24 May 2013

Aiman Tak Kisah, Saya Lagi Tak Kisah

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Asssalamualaikum dan salam sejahtera


Okey, kalau baca dari atas gila lawak. Student Kecik ada haters ? Nak buat apa haters kan blog anis ni, blog yang tak ada apa-apa pun. Siap mencarut lagi. Sudahlah, dah lah cakap satu haprak pun anis tak faham, nak SPAM cbox anis pulak. Cakap paint tool sai lah nak jadi girlfriend lah. Yang anis tahu ni mesti blogger jugak ni. 

Kalau nak takutkan anis tak payah lah. Memang tangan anis sekarang ni dah dingin dah tapi jangan haraplah aku nak takut pada kau wahai haters

Dia kata "i want to get your sex" lagi. MasyaAllah pergi bertaubatlah ..

Kalau korang kena, korang nak buat apa?? SK tengah buntu ni :(
 

32 comments:

Hanya Seorang Gadis Biasa. said...
This comment has been removed by the author.
Nur Amalina Maisarah said...

ignore je org mcm ni..kalau berlarutan kne tukar pword ke tkut kne hack

anis Sk said...

@Hanya Seorang Gadis Biasa baik, akak percayakan adik :)

@Nur Amalina Maisarah okey2 terima kasih utk nasihat, kak :)

Munauwaratul Lailinnur said...

mereka terdiri dari golongan cemburu... :p sebab tengok blog sk ni comel... abaikan je.. kita gelak ramai2 sebab haters ni minta perhatian, tu je...

Hanya Seorang Gadis Biasa. said...
This comment has been removed by the author.
anis Sk said...

@Munauwaratul Lailinnur mmm, sedihnya. Kita tak cari pasal dengan dia pun :/

anis Sk said...

@Hanya Seorang Gadis Biasa tulis apa ? Tak akak tak tulis lah kat cbox tu ! Betul, dia hack akak jugak .

Hanya Seorang Gadis Biasa. said...
This comment has been removed by the author.
Hanya Seorang Gadis Biasa. said...
This comment has been removed by the author.
anis Sk said...

maybe anon tu tulis kat cbox adik jugak kut, akak delete kod cbox akak dah ..

Hanya Seorang Gadis Biasa. said...
This comment has been removed by the author.
anis Sk said...

tak lah . maybe anon tu yg tulis :/

Hanya Seorang Gadis Biasa. said...
This comment has been removed by the author.
anis Sk said...

Ou, okey, tapi pakai je lah background tu, sy izinkan. Tp lain kali kalau nak cakp dulu kt sis ek ?

Hanya Seorang Gadis Biasa. said...
This comment has been removed by the author.
anis Sk said...

BATAK - org yg mcm x pernah tgok bnda tu, mcm excited sgt bila tgok.

SIS - sister, kakak :)

Hanya Seorang Gadis Biasa. said...
This comment has been removed by the author.
farah.fauzi said...

biase nye klu ade haters, means org tuu jealous dgn awk.. ignore jee dia.. lame2 dia snyp jugak..sabar eh dear :)

The Silencer said...

em pada cadangan saya la kan , delete je la chatbox tu . ataupun tukar chatbox lain . geram betul kan bila ada orang guna nama kita camtu . argh , kenapa pulak saya rasa bengang dgn haters tu , hehe xpelah sabar ok SK :D

anis Sk said...

@Hanya Seorang Gadis Biasa dah lama dah bahasa tu :)

anis Sk said...

@farah.fauzi hehe terima kasih kak farah, skarang ni macam dah senyap je ^^

@The Silencer saya pun cadang nak buat camtu, tp sekarang ni macam dah diam je. Kalau dia buat lagi saya delete terus n buat cbox lain =) tu lah, geram betul! thanks utk nasihat ^^

mazni said...

saya rasa saye tau siapa anon tu, hari tu saya pernah tgk art-trade SK, n sye ade perasan org tu nama dia rio(org indonesia) tgk cara dia tulis kt cbox SK pun tahu anon tu org indon. itu yg saye rasalah..tktahu betul ke tak, Wallahualam

anis Sk said...

@mazni masyaALLAH betul lah, nama dia rio n orang indonesia jugak. Macam mana saya boleh tak ingat. Terima kasih ye mazni. Patutlah dia kata paint tool sai sy limited.

Hanya Seorang Gadis Biasa. said...
This comment has been removed by the author.
anis Sk said...

adik nk hantar mcj apa ye? maaf lah akak tgh pening nak settelkan masalah ni. sorry tau :/

Hanya Seorang Gadis Biasa. said...
This comment has been removed by the author.
anis Sk said...

ye saya percaya awak. link twitter ? http://twitter.com/a_frina ^^

Hanya Seorang Gadis Biasa. said...

ty

S.K.A said...

lnsung xfham dia taip ape,dak pelat ke?? xde krja cri kerja..doa2 jelah orang cmtu brubah =) kita brsgka baik je..sbar banyak2 SK

anis Sk said...

tu lah, dia orang indonesia..haish sabar je la banyak2 dengan orang macam ni. betul2 terima kasih =)

Anis Lvince said...

eee gilanya dia ni -.-

anis Sk said...

tu laa -,-