Saturday, 4 May 2013

Sibuk Nya

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

//Assalamualaikum dan salam sejahtera. Wah seminggu jugak anis tak update sebarang entry. Sekarang dah jadi babysiter sepenuh masa agak busy sikit lah. Nak tengok baby tak? Nanti nanti lah anis tunjuk, ok? Hehe. Folio sejarah dan Geografi tak siap lagi T____T tskkk tskkk . Siapa boleh volunteer kan ajar saya macam mana nak buat? Tak lama lagi nak kena hantar. 

Tak lama lagi nak EXAM jugak. Anis masih ada hutang doodle dan tempahan edit blog lagi nie. Hukhuk maaf sangat sangat anis sibuk lah. Harap bersabar tau :'\

By the way, anis ada doodle burung hantu. Macam gambar gerak2 atas tu. Dah transparent dah. Anis ambil dekat weheartit. Ada tiga ekor tau :)


Teringat haritu pergi Nigt Safari tengok burung hantu. Woot woott 

  

8 comments:

S.K.A said...

wahh..sbuk2 pn ttp masyuk kn..camne nk bt gmbar gerak2 cm2 eh?? pkai software ape???

anis Sk said...

@S.K.A pki software photoshop je. Tp klau nak lagi senang pki photoscape . Hehe =D

S.K.A said...

yeke??? ade tutorial dia x?? rsenya gmbar bergerak cmni guna format gif kn..sy nk cuba bljar la..

anis Sk said...

yup format .gif. Tutorial die ada banyak, bblh carik kat google :) tp kalau ada masa sy buat tau ^^

S.K.A said...

subhanallah, hak r la..cmnelah xleh pk, sblum ni sy blajar ngn en.google n youtube je =) hu3 sbb pning nk mgundi kot..tq2 sk..kecik2 lg da berbakat =) inshaALLAH gunalah bakat sk 2 dgn mnjana pndapatan..

balqisfz said...

hehe. come burung antu. candidate exam lah ni ye. all the best t dik:)

anis Sk said...

hehe yup ! thank you kak balqis :)

anis Sk said...

@S.K.A heheh aamiin InsyaAllah =) terima kasih ..