Thursday, 16 May 2013

Ah ! Betapa "Lem" nya Student Kecik Ni

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Assalamualaiaikum , 

Entry ni cuma nak. Nak. Nak bagitahu apa yang saya buat salah hari ni. Memang kesalahan yang yang okay mampu menggelakkan semua orang yang dah pernah 'terbaca' komen saya di entri blog S..K.A. Pertama kali dalam blogging tersilap bagi komen. Ya Allah .. mana nak letak muka ni? Dah tebal dah malu kat muka setebal tebal salji kat tempat pinguin tu. Tolong bagi pelempang kat saya ? saya nak volunteer dalam 30 orang. 

Nak tahu tak? sebenarnya .. alah malu la nak cite. Lihat dan belajar je lah gambar bawah ni.
*kecik je. lau nak besar tekan lah. tapi dengan syarat tengok sekejap je. *saje buat kecik

Blog kegelapan menjadi semakin gelap. tahu ramai yang dah terbak bahak gelak.
Nak buat macam mana, teruskan lah gelak ╮(╯_╰)╭

kepada kak norhaizam mustafa : terima kasih sebab bagitau
 

8 comments:

S.K.A said...

ha3..relax je =) SK lupe ltak (,) je 2..on9 pkai hp ke eh jd gmbar cm2???

Fitri aina said...

salah komen kira oke dr slh mention org *itu jd pd sy hehe malu gila mse tu kot

Cik Puan Fadli said...

nak gelak gak lahhh..hahahahaa...*larikkk*

iu-hazirah said...

salam perkenalan
done follow

http://www.iuzira.com/2013/05/combo-give-away-by-intan.html

anis Sk said...

@S.K.A haha pakai komputer je. printscreen :)

@Fitri aina tak tertanggung rase malu ni . haha :)

@Cik Puan Fadli hahaha ambooi *kejar akak*

anis Sk said...

@iu-hazirah salam perkenalan. done follow sana juga :) thx

Aminin said...

jap..jap...aq nak gelak belakang pokok jap..haha.. ileks laa normal la tu

anis Sk said...

@Aminin haha x pyh nak gelak jauh2 gelak kat sini suda ..