Saturday, 2 June 2012

Alhamdulillah, dapat jugak !

Alhamdulillah, ni lah kerja tergendala Anis kat Photoshop tadi, last-2, yeay ! dapat jugak buat .. :) .. Tenkiu bro Hafiz ajar tadi .. hehe .. berejam buat ni .. 

Ape benda yang Anis buat ? 

Ni haa .. Eh mak cik Syafiqah, jangan marah pulak aku buat gambar pakwe ilusi kau ni eh .. hihi ~ takde modal lain .


Tuu hasilnye
Ramai orang Anis tanya pasal buat stroke, bevel & emboss tu tau .. lebih kurang 4 orang laa .. #ramai kan .. T_T kesian diorang aku menyusahkan .. hehe .. ingatkan photoshop aku ni cacat - -' . Rupenye kena tekan dekat Layer yang belah atas tu je .. eerrr ~ .. geram .. ! Haha, tapi takpe, dapat jugak .. :D babai .

#Jangan kata aku batak

4 comments:

Mumbling online............. said...

ko nak jdikan dia model...
sweetnya.....
aq ade tagged ko stu contest nih join lah...dua koewt...!!

♥ Anis said...

haha..aq dah join dah :)
tak de maknenye aq nak jadikan die model .. hihi :p

Wawa Rosli said...

salam anis..naper header ni,tak muat nak masukkan dlm blog??canner ek,nak kecilkan?thanks 4 the gift..comel sgt.

♥ Anis said...

Wawa : wassalam, welcome :) besar sangat eh ? die terlebih ketepi ke ?