Saturday, 2 June 2012

Contest : Blog Paling Awesome


Perggh, Contest blog paling awesome !!! *Belog Anis ni, awesome kah ? Jawapannya, tidak . I_I .. ye, memang blog Anis ni tak awesome, tapi Anis nak cuba, kut-kut ada ke termasuk dalam ciri-ciri blog yang dipilih sebagai pemenang tu .. huhu ~ .. - _ - ..

Ni ciri-ciri nye :
1. Blog tak berat and tak lambat loading *aspek yang paling penting yang akan kami nilai*
2. Blog kemas dan tak banyak widget yang mengarut .
3. Entry contest yang menarik dan mesra :) 
Rase-rase korang yang bace entry ni, ade ke eh ciri-ciri blog Anis ni macam tu ? Share la pendapat korang, hehehe .. Lupe nak cakap, kalau korang berminat nak join, klik banner awesome tu :D . Hadiah nye mestilah awesome sekali, boleh main-main mesej dengan pakwe korang hari-hari .. haha .. okey lah, nak sambung tutorial photoshop yang tergendala tadi . Wassalam .

1 comment:

Hafiz Zulkafly said...

terima kasih sudi join :)
contest dah tutup .
so boleh check penyertaan dekat sini :
http://hafizzulkafly.blogspot.com/2012/06/contest-blog-paling-awesome-tutup-sudah.html