Thursday, 14 June 2012

Banyak nak diceritakan .

Assalammualaikum :)

Aku ni, terlalu bersosial ke ? Facebook ade, Twitter ada, Blog lagi lah ade . <-- eh2, follow twitter aku !
Baguslah, internet aku 'laju' gile ! Mr.Bean jalan lagi laju . -_- . Hi hi hi ..

Malam ni kat Fb, kerja aku main likeee je status orang, kenal ke tak kenal ke, peduli ape aku .. page pon aku like je . like300x ! .

Dan buat first time pada tahun 2012, aku mengepost dua baris ayat di Twitter . Orang yang follow aku dapat auto post, so senang lah kan . Haha .. Nak tau aku tulis ape ? Tengok twitter aku, meh aku follow korang ..

Awak, awak dan awak yang tengah terbeliak mata di hadapan skrin ape-2 je lah, sakit hati tak bila 
"Kawan baik kita suka kat orang yang kite suka ?"
Contohnye macam, bermadu ! Haha ! .. -..-  Dah lah kawan baik korang, kalau korang, korang pilih yang mana ? Jaga hati kawan baik atau jaga hati sendiri ? Herrm, dalam dilema .. kueng3 .. #acah aje .
Jap ! Cuba korang bayangkan, kalau kawan korang tu yang dapat memenangi hati orang yang korang suka tu, ape perasaan korang ? Pergh ! Mesti sakit hati gila laa kan . What the fish ! Nangis dalam hati . Kadang2 nangis kat mane-2 je :p . Melepas korang kan .

p/s : Aku turut simpati :P 
He he he . 

4 comments:

ciksengeh :D said...

ape-ape pun bagi kite kawan lagi penting .

♥ Anis said...

@ciksengeh :D
Yup.Kawan lg penting =), hehe

Lizzie Yasmin said...

Kalau kawan bnaik suka dekat orang yang kita suka rasanya normal, sbb BDD nie kadang - kadang taste sama dengan kita. Tapi bengang kalau dia suka dengan boifriend kita. Itu memang nak kene kaji suka mcm mana?

♥ Anis said...

@Lizzie Yasmin

Ouh :) . Kalau suke bf kite tu memang nak kena lah tu..haha