Friday, 1 June 2012

Gambar-gambar Main Bowling .




Gambar diorang ni WAJIB ade .. hoho.. marah ke ? Sape tah perempuan tu - -
Huhu, thanks Aina, masukkan gambar-gambar kita main bowling hari tu, nak tunggu Anis masukkan, berjanggut laa .. henset pon malas nak bawak --'. Anis juga ingin memohon maaf jika kepala korang akan senget nanti .. dari hujung rambut, sampai hujung kaki :D

Tu Aida <-- Klik-klik ! Blog dia tu .. Eh, tak boleh eh ? Oh, aku pon tak tahu . o_o

Khairiah :)
Aku lah photographer nye .. hhhee.

Aku jugak ...


Laalaaaa ..
Malu laa pulak, nak masukkan lagi .. -._.- .. hehe .. babai !

3 comments:

Wawa Rosli said...

Salam...xpe2..naseb baik masih ada lagi dalam sent box...da antar dah...k!! wak comel2 taw!!!

♥ Anis said...

insyaallah ! Okey :)

nis said...

tag awk untuk

http://kite2-jew.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html