Friday, 22 June 2012

New Design !

Assalammualaikum .

Haah ! Baru puas hati aku dapat design blog biru lagi ! :O She is my idola for design :)
Alamak ! Lame nye tak post sini .. Fuh sane, Fuh sini ... siap ade web labah-Labah lagi -.- Ayat ape aku gune ?
He he .. babai .. so pendek story aku ni 

Bai .. Aku tak sempat nak blogwalking lagi ni .

LOL ape ke banyak sangat babai aku ni . DUSH ! <
Bidaway -,- .. ae budak laki kat sekolah aku muke die macam aLyph sLeeq ! Oh my :) Haha ! Menggedik .. Asik tengok muke dia je .. -_-
Aku nie gile babun kan :3 Bai untuk ke-3 kalinye .. Sayang korang


2 comments:

Hajjatul Darwisyah said...

Tema Pink tu lagi lawa :)
tapi .., yang nieyh pun lawa jugak

♥ Anis said...

Haha, ye ke ? Nanti nak ubah wane pink lah :) Thanks