Saturday, 16 June 2012

Review Follower ke-200

Assalammualaikum dan hi ..
Alhamdulillah, follower Anis dah 200 orang, terima kasih siapa yang follow tu :) Hi hi hi .. Nak tau siapekah gerangan yang menjadi follower Anis ke 200 tu ? Ushar gambar ni ..

Eily_Cutest lah tu, Anis memang nak carik follower ke 200 untuk review blog dia ..... tapi ....
Masalah nye, macam mana Anis nak follow dia eh ? Tengok kat dashboard, Anis tak follow lagi .. :/ .. hurm.. tak boleh nak review blog dia .. tengok ni ..

Atoyaii -_-' cane ni ? Nanti lah kalau Anis dah jumpe url dia Anis bagitau :) .

Okey ! Dah tau dah link blog saudari Eily Lilyy ni ? He he he .. ni dia ..

Anis terlupa yang Anis follower die ke 213 .. bha ha ha ! Cepat beno terlupe nye .. T^T & lagi satu, tadi Anis baca entry dia pasal follower ke 200 jugak .. dan situasi die sama macam Anis .. hi hi hi #kebetulan kan ..

Lilyy ade buat segmen taw, so kalau korang nak join, tekan link die tu kay .. ;)

Terpakse delete entry GA Farah & Adam coz lambat nak join, takpe lah, tak ade rezeki .. nak buat acane kan ? Hu hu hu ~

Bai .

No comments: