Tuesday, 5 June 2012

Baru . Cantik kah ?

Assalammualaikum =) Wawawah, korang bukak je blog ni terus tulis welcome to Anis's Tutorials -_- .. besok insyaallah aku ubah .. haha, macam blog ni tertumpu kepada tutorials je .. Aku memang suke ubah-ubah template, menggatai .. Ni lah blogskin aku, belajar dari Nazihah Anuar . Bangge jap . Aku reti buat skin sendiri .. hihi ~ :p ..

Ni bukan sekadar blog tutorials je eh, alert tu, ni campur-campur, 1 Malaysia lah katakan .. muahah ..

Eh, kamu dan korang, okey ke tak blog Anis ni ? Err, cer komen-cer komen .. :D . Kalau tak lawa, Anis tukar balik kepada Template Washed Denim . K babai . Wassalam ..

#Nak request tuto ? Req je, hahaha .. memerli blog sendiri .

4 comments:

enna zackni said...

ohsem kott :D

♥ Anis said...

thanks enna :) biase2 je ni..hehe

nis said...

semestinyelah comel. ^_^

♥ Anis said...

@nis terima kasih :D