Monday, 11 June 2012

Selamat Bersekolah.

Assalammualaikum .
Wuarrgh [menngeliat] .. lame tak post, 11 comment nak dipublished, tenkiu sape kasi tau butang follow aku error .. errr..geram sungguh ... kang aku tak nak pakai blogskin dah . Nanti aku nak ubah balik jadi Washed Denim, blogskin ni aku nak lelong, muahaha .. .. tapi nanti nak ubah jadi kale pink pulakk :p .

Okey, tak boley nak cerite lama-lama, I nak pergi sekolah !! Rindu nak jumpe kengkawan !!

SELAMAT BERSEKOLAH =) 

Babai . tqvm sape yg bagitau tu eh :D . Aku baru balik dari Perak . Best gilee ~Hayati gambar di bawah :)


Ni cuma untuk try .
Hihi

No comments: