Wednesday, 13 February 2013

Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم | Assalamualaikum | Salam sejahtera


Big GiveAway by CikguFizi, Fizgraphic.com, Kisahemasputih.com, Duniashida.com & Aimancool.com 

Syarat-syarat nya banyak tapi simple je, takkan pengsan pun kalau nak ikut syarat-syarat. Hihi. Hadiah? Meh saya terangkan sikit fasal hadiah-hadiah nya. Topup rm5 (maxis/digi/celcom) untuk 32 pemenang disponsorkan oleh Cikgu Fizi. Perghh ! Ramai tuu 32 orang. Bizcard (4 box) untuk 2 pemenang. Siapa sponsornya? Ehem, mestilah fizgraphic.com. Hadiah sticker pun ada jugak taw, disponsorkan oleh aimancool.com untuk 5 pemenang. Button badge untuk 5 pemenang daripada duniashida.com. Dan last sekali, T-shirt Blogger untuk 2 pemenang daripada kisahemasputih.com ! Siapa yang tak nak? Kalau nak hadiah tu, klik banner dan join, ok?

Masa untuk tag kawan :-)
http://ceriteraaquengkau.blogspot.com  dan  http://queen-sophia.blogspot.com/

Syarat sudah disettlekan. Saya join yee :-D


8 comments:

Dunia Wilma said...

Good luck ^_^

Sophia Hanyz.. said...

thenks kerana sudi tag ke link sy.
http://queen-sophia.blogspot.com/

♥ Anis said...

@Sophia Hanyz.. u're welcome :)

♥ Anis said...

@Dunia Wilma thanks :)

MawardiYunus said...

Salam..gud luck ya.. saya pon join segmen ni jugak :) http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

♥ Anis said...

@MawardiYunus wassalam, thanks . good luck kepada awak juga .. :)

Farah Waheda Wahid said...

datang dari GA yang sama... dan dah follow awak...

http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Seneorita Baharin said...

Salam dear..dr segmen yang sama..bw here..Good luck eyh! ^____^

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html