Sunday, 3 February 2013

Selamat Hari Jadi Blog Student Kecik !

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Assalamualaikum warahmatullah :) Dan salam sejahtera


"  Selamat Hari Jadi !
Selamat Hari Jadi !
Selamat Hari Jadi Blog Student Kecik !
Selamat Hari Jadi !  "

Sungguh saya sungguh sungguh sungguh terlupa dengan befday blog saya hari ni. Alhamdulillah, dah setahun saya berblogging, dah setahun pengalaman saya menjadi seorang blogger ketika usia masih mentah. Sudah setahun saya menjadi seorang penulis yang tidak bertauliah dan seorang penulis yang menulis dari hati nya, biarpun benda tidak ada kena-mengena dengan tajuknya . "Ye lah itu lah Student Kecik."

Mula-mula saya teringat yang "bila befday blog aku, ek? Kan bulan 2" Then, saya cek entry yang paling tua blog ni. Maka termaktublah bahawa 3 Febuari 2012 merupakan tarikh pertama kali saya merasmikan blog ni . Terasa sekajap .. sangat masa berlalu. Di sini, saya nak ceritakkan sikit sejarah blog saya ni . Hehe 

Alkisah, URL blog ini pada awalnya http://aduduvsalienpink.blogspot.com/ . Ya, fanatik adudu ni. Jangan main-main . Siapa yang dah lama masuk blog ni taulah, link aduduvsalienpink ni. Betul tak, betul tak? * eii perasan * Taklah, nama adudu dan alien ni sebenarnya dapat daripada kawan-kawan saya masa Form 1 (2011) Tahun yang bagi saya sangat best ! Saya rindukan tahun tu . Takpercaya kenama blog ni Adudu vs Alien? Nah banner !


Malu lah malu *tutup muka* Macam budak kecik aje. Pernah beberapa orang gelakkan nama link blog saya. :'( Sampainya hatimu .. DiSebab tu saya tukarkan kepada studentkecik.blogspot.com . Lepas tu terasa macam poyo pula lah link blog saya ni. Hihi. Semua tak kena saya ni .

Nak Hadiah boleh ? Wuwuwu


14 comments:

Meera Ishak said...

selamat hari jadi yea blog ni :3 hehe!

Farsya Izzati Widodo said...

tahniah!

♥ Anis said...

@Meera Ishak hehe tenkiuu..

♥ Anis said...

@Farsya Izzati Widodo thank u :)..

Qarr Jalil said...

wah.. happy first year anniversary :)

Nur Adila said...
This comment has been removed by the author.
♥ Anis said...

@Qarr Jalil kikiki.. thank you :)

♥ Anis said...

@Nur Adila Aaamiin :) InsyaAllah .. hehe

Fasya GD said...

comel doodle tu. btw, happy birthdayy blog ni :D

kiela said...

selamat hari jadi...Nah coki-coki

♥ Anis said...

@Fasya GD mana ada comel lah.. kikiki btw tenkiuu ;)

♥ Anis said...

@kiela haha nak lagi nak lagi :D

Fatihah said...

wahh. selamat hari jadi blog student kecik :)

♥ Anis said...

@Fatihah Haha thank uu ;D